×

Vriend worden van Stichting Salone dell’Opera:

Bent u enthousiast over onze activiteiten en zou u ons graag willen steunen als ‘Vriend van Stichting Salone dell’Opera’? Dat kan!

Voor het bedrag van € 50,- kunt u vriend worden van Salone dell’Opera. In ruil voor uw steun ontvangt u per donatie van € 50,- een vriendenkaart voor de editie in Amerongen van 2017!

Voor ons tweede lustrum hebben we naast de vriendenkaart iets nieuws, de lustrumkaart! Met deze kaart krijgt u een kijkje achter de schermen door middel van foto’s, tekst en korte filmpjes. We koppelen u aan één van onze acts en deze musici houden u op de hoogte van hun ontwikkeling. Op de dag zelf regelen we een meet and greet met uw musici na afloop van de act. De lustrumkaart is €75,- p.p. (N.B. lustrumkaart mag gecombineerd worden met een reguliere en/of vriendenkaart).

U wordt vriend door een mail te sturen naar info@salonedellopera.nl o.v.v. vriendenkaart of lustrumkaart. U krijgt van ons een e-mail met daarin uw reserveringsnummer en informatie over de wijze van betalen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u een bevestiging van de reservering.


Sponsoren en adverteerders:

Om dit bijzondere culturele project mogelijk te blijven maken zijn we op zoek naar sponsoren en adverteerders.
Mocht u willen meewerken aan Salone dell’Opera door het plaatsen van een advertentie in het programmaboekje of uw naam te verbinden aan dit unieke project als sponsor, dan horen we dat natuurlijk graag en sturen wij u de mogelijkheden toe. Uiteraard staan we ook open voor eigen ideeën.

Klik hier voor advertentie- en sponsormogelijkheden 2017.

Wilt u meer weten of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met:

Eva Kroon
Tel: 06-4127 2953
Mail: info@salonedellopera.nl

  • Stichting Salone dell’Opera is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) wat fiscale voordelen voor u kan opleveren.
/