×

Doelstelling Stichting Salone dell’Opera

Stichting Salone dell’Opera is in 2009 opgericht en heeft als doel het organiseren van onder meer activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en muziek, met name op de Utrechtse Heuvelrug. Wij willen het publiek op een toegankelijke, frisse en uitdagende wijze meenemen in de wereld van opera.

Salone dell’Opera geeft jonge, talentvolle zangers en musici die in hun bachelor of masterfase van het conservatorium zitten of net zijn afgestudeerd, een podium om zich te kunnen laten zien, maar ook om zich eens op een hele andere manier met opera bezig te houden. Dichtbij het publiek, improviserend en vernieuwend.

Zij krijgen daarbij de mogelijkheid zich te ontwikkelen, zelfstandig te opereren en hun kennis verder uit te breiden. Bijvoorbeeld door het volgen van een masterclass die speciaal voor hen wordt georganiseerd.

Stichting Salone dell’Opera is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

  1. Doelstelling en beleid
  2. Jaarrekening 2016
  3. Jaarrekening 2013
  4. Jaarrekening 2012

Het bestuur van Stichting Salone dell’Opera bestaat uit Peter Lolkema (voorzitter), Corlies van Oord (secretaris) en Jos Baardemans (penningmeester). Eva Kroon neemt de artistieke leiding voor haar rekening.

Contact:
Stichting Salone dell’Opera
p/a Burgemeester H. van den Boschstraat 110
3958 CE Amerongen
Tel: 06-4127 2953
Mail: info@salonedellopera.nl
/