×

Programma zaterdag 7 oktober

De opera-acts vinden plaats in diverse huiskamers en tuinen van monumentale en of bijzondere panden van mensen die daarvoor hun huis hebben opengesteld. De zangers en musici hebben de operastukken die zij ten gehore brengen gegoten in hun eigen verhaallijn en regie, waarbij zij de locatie als decor gebruiken, met als resultaat verrassende acts.

Het publiek loopt in groepen een aangegeven route en ziet gedurende de middag vijf opera-acts en heeft één ronde koffie/thee met aansluitend de lustrum-act, kameropera De Grens. Aan het einde van de dag komen zowel publiek als musici, vrijwilligers en organisatie samen en bieden we de mogelijkheid na te praten en na te genieten van deze bijzondere route onder het genot van een drankje.

  • 13.00 - 13.45 uur Ophalen programma bij Il Sogno (Overstraat 22 Amerongen)
  • 13.45 - 14.00 uur Wandelen naar eerste optreden
  • 14.00 - 18.00 uur Operaroute langs vijf verschillende optredens en een ronde koffie/thee met wat lekkers en aansluitend de lustrumkameropera De Grens.
  • 18.00 - 19.30 uur Een toost op een geslaagde dag! Samen met musici, organisatie en bezoekers onder het genot van een drankje napraten over de route.
Het programma van Salone dell’Opera eindigt rond de klok van 19.30.

  • 19:30 uur Optioneel: 3-gangendiner in Italiaanse stijl à €29 pp in De Stallerij van Den Rooden Leeuw. Reserveren via 0343-454055 of reserveringen@denroodenleeuw.nl o.v.v. 'diner SdO'

Diner in Italiaanse stijl bij Den Rooden Leeuw!
Na afloop van de borrel is er de mogelijkheid om in Italiaanse sfeer de dag met een diner af te sluiten. Chefkok Gert te Roller en gastvrouw Petra Matthes hebben speciaal voor deze lustrumeditie een Italiaans diner samengesteld. Vanaf 19.30 uur kunt u in De Stallerij genieten van een 'Operadiner in Italiaanse stijl' , een 3-gangen menu à €29,00 pp.

Menu Operadiner à €29 pp

  • Anti pasti
  • Saltimbocca met fettuccini en tomatensaus
  • Tiramisu

Reserveren voor dit diner kunt u doen via 0343-454055 of reserveringen@denroodenleeuw.nl.

Voor meer info: website Den Rooden Leeuw
/